En till schlagerdessert

Ni trodde väl inte att jag åt rosa chokladmoussé varje schlagerlördag? Åh nej, idag är det Citronfromage som står på dessermenyn. Det är ungefär samma sak, bara att det smakar citron och är gult. Det är faktist något godare också, fräschare på nåt sätt. Och lättare att göra, man köper bara denna från Ekströms, det är pulver som man sen blandar med vatten. Superlätt, och billigt!
jag tycker konsistensen är lite äcklig:P
Later gott! at varldens godaste chokladmoussekaka pa Leon i carnaby street idag!
xx
FUSKIS!!!! haha. det är faktiskt inte så svårt att göra själv :P
Här kan du få receptet, så kan du göra själv nästa gång ;)
För 4 pers.
Ingredienser
4 blad gelatinblad
3 ägg
100 g strösocker
1 tsk rivet citronskal
1/2 dl citronsaft + lite rivet skal
2 1/2 dl vispgrädde
Tillagning:
Lägg gelantinbladen i blöt i kallt vatten i ca. 5 min. Vispa ägg och socker till en luftig smet. Ta upp gelantinbladen ur vattnet. Smält dem i vattenbad. Blanda dem sedan med citronskal och citronsaft. Rör i gelantinbladen i äggsmeten. Vispa grädden och vänd försiktigt ner den i äggsmeten när den nästan har blivit tjock.
Häll fromagen i en skål och kyl den. Sen är det klart!
Lycka till :)