Nu har jag piercat tungan..

image643

..Eller också tycker jag bara det är allmänt skoj att skrämma livet ur folk med min  egengjorda fejk-piercing. haha.
 

Jag vet, jag är väldigt lättroad! Kommer ni ihåg sist kära bloggläsare då jag lurade er att jag piercat läppen, haha de var också kul.. eller den gången jag påstod att jag börjat röka... Mwahaha.

Heat(h) it up!

hett

Titta vad min underbara vän hade med sig till mig idag! Bröderna Grimm på DVD. Heath Ledger Heath Ledger Heath Ledger! Wiho då har jag underhållning för resten av kvällen, har velat se den här filmen länge, eller ja, sen i måndags i alla fall. Inte bara för att Heath är med utan för att jag älskar sånna här äventyrfilmer som ska föreställa utspela sig för länge sedan. Så mysiga! Jag har blivit värsta filmslukaren på sista tiden, men de gör inget. De är de som är så bra med att gå teaterlinjen, jag kan se på film och kalla de att " studera" ;).

När jag får panik

kl
Är de stormen Tuva som har dragit in i mitt rum?

Nej de var bara jag som försov mig imorse.. panik alltså! Hade en trekvart mig på att duscha, äta frukost, sminka mig, betämma vad jag skulle ha för kläder, ta på mig  kläderna och packa skolväskan. Men jag hann, med nöd och näppe. Dock också med lite kvarlevor liggande kvar  på golvet. Nu blir de städning efter morgonens lilla yrväder.

Accidentally in Love

Kvällens låt:


Accidentally in Love av Counting Crows.
Helt underbar! Av en slump råkade jag visst välja en video med Heath Ledger för att redovisa låten, hoppsan! De bara bleeev så! ;) Grejt, jag håller på att kära ner mig i en död människa.. Men de är nog bara "Accidentally".

-Oh,come on, come on
Turn a little faster
Come on, come on
The world will follow after
Come on, come on
'cause Everybody's after love

Dissar fett!!

65
Bilddagboken

- Endast avsedd för lata bloggare!

Heath och dit!


Okej, jag erkänner. Jag har blivit besatt av Heath Ledger! De enda jag gör är att sitta och glo igenom gamla intervjuver med honom, leta filmer med honom och tänka på honom! Började storgråta förut när jag såg en klipp från hans minnesstund. Gah, vad är de med mig? Vet ju för fasen ingenting om karl och ändå är jag helt fast! De är Heath överallt just ju, Heath hit och Heath dit! Heath här och Heath där!

Att sammanfatta

image639

 Vad jag hatar de ordet, " sammanfatta". Har fått i läxa från skolan nu att  sammanfatta vad vi lärt oss om medeltiden. De är så himla svårt, jag vet massor men sen så ska man sammanfatta deeeet.  Vilket betyder alltså då att jag ska välja ut det viktigaste av det jag lärt mig, slå ihop allting och få de till en ihopflytande text. Skitsvårt! Det känns som jag inte gör annat än sammanfattar allt nu för tiden.. Varenda dag sammanfattar jag saker. Varenda text här i bloggen är till exempel sammanfattad. Jag skulle kunna skriva hur mycket helst i inläggen, men eftersom ingen läser dom långa inläggen, vad gör jag då? Jo, jag sammanfattar.

Look-a-like-läraren


Jag har alltid så himla svårt att koncentrera mig på samhälls-lektionerna, för att läraren är så sjukt lik Linus Wahlgren! De är sant, de enda jag gör är att sitta och förundras över att man kan vara så lik. Han är inte snygg som Linus på något sätt. De är bara nånting med hans ögon och ansikts-uttryck. Hade jag inte vetat bättre hade jag trott dom var släkt, men de är ju helt omöjligt då han har annat efternamn och kommer från skåne. Samhäll är första lektionen jag har idag, måste börja skärpa till mig nu! Men de är ju inte mitt fel att han är lik en av mina stora idoler.. kunde han inte varit lik Hitler eller nån?

-Det är Musse Pigg jag vill ha!


Jag vet inte vart de kom från men jag fick plötsligt ett sånt otroligt begär av en Musse Pigg tröja! Vill ha en, NU! Helst sånna där ni vet dom hade på 80:talet, stora,  mysiga i olika färger och så ett mussepigg ansikte på framsidan. Vart sjutton får mn tag på sånna nu för tiden?  Annars vill jag nog bara ha en vanlig topp eller i alla fall en t-shirt, med musse pigg då. Eller nån annan disney figur går också bra.. Hm, en sväng förbi H&M:s barnavdelning imorrn mån tro?

22:a maj - UppbokatSom vi alla vet så består årets Eurovision song contest av inte mindre än 2 semifinaler och en stor final. Dom enda länderna som är direktkvalificerade till finalen är  the fantastic four ( tyskland, frankrika, spanien & england) och förra årets vinnare Serbien. Resten av alla länder måste alltså kvala in genom 2 semifinaler. Sverige kommer delta i den andra kvalningen, som äger rum torsdagen den 22:a maj. Den första kommer vara tisdagen den 20:e och själva finalen lördagen den 24. De här kommer bli årets vecka, jag sitter redan här och oroar mig för att de ska bli för mycket läxor den veckan. ESC varannan dag i en vecka.. wow, vad jag längtar!

För sent


Heath Ledger


De här är så typist mig, dagarna efter att Heath Ledger har dött, börjar jag fatta vem han var, hur snygg han var och hur bra han var! Har blivit helt besatt av honom, och Brokeback Mountain är nu sedd inte mindre än 3 gånger under dom senaste dagarna!  Så synd, när jag  börjar bli lite av ett fan av honom, då är han död. Var skitlesen igår! Kan inte fatta de, även om de var hans död som fick mig att öppna ögonen för honom. Nu har jag verkligen insett vilken fantastiskt skådespelare och människa han var, världen har verkligen gått miste om nånting! Så sorgligt att han bara blev 28 år, och ännu sorgligare är ju att han hade en dotter!

Heath Ledger: Life & Times Heath Ledger

Det enda jag kan trösta mig lite med nu är att han i alla fall hann spela in 20 filmer.  Alltså många timmar av Heath kvar, timmar av inspiration, glädje och tårar.

Number nine


Oh tack så mycket! Jag gick över mitt mål igår och hamnade på nionde platsen över de mest lästa bloggarna i Örebro! Wei, va kul! Nästa mål blir ju självklart första platsen, eller nej, andra platsen ,ettan verkar ha oslagbart mycket läsare. Ja, vi satsar på andra platsen! Hm.. vad säger ni om att göra de lite intressant?

Jag lovar att när jag når andra platsen så kommer jag ha en tävling här på bloggen, med ett riktigt fint pris! Va sägs som de? Så, nu har jag lovat. Nu finns de ingen återvändo! Andra platsen, here I come! ( se listan här)


Watch up Örebro-bloggare!


Ni måste hjälpa mig här! Nu är jag såå nära från att gå från en usel dag till en något bättre dag. Behöver bara ett par läsare till, sen är jag bland dom mest lästa bloggarna i min stad. Har legat på elfte platsen jättelänge nu och mitt mål har varit att komma i tio i topp. Haha! Ursäkta, jag brukar inte vara såhär statestikgirig! Men de skulle bara kännas så otroligt bra att gå och lägga sig ikväll med flaggan lite i topp i alla fall. Hihi. Se listan här.

R.I.P världen 2036?


Kanske min Deep impact/Armageddon- saga blir sann i alla fall.. Kanske jag inte blir äldre än *räknar på fingrarna*..45 år? År 2036 beräknas Asterioden Apophis komma krocka med jorden. Ska man tro rykterna så är chansen ganska stor, redan 2029 kommer Apophis vara inte mindre än hundra meter från jorden, och det är inte först då som man säkert kommer veta om det kommer smälla till eller inte.


Jag känner mig inte särskilt orolig.. de är inte det att jag inte tror på att det kommer ské, antar att det bara lite svårt att fatta liksom, de går inte att föreställa sig. Jag kan inte låta bli att tycka det är.. lite spännande på något sätt. Ska dte smälla till för jorden nångång då vill jag faktist leva och uppleva det. Vill veta hur världen kommer reagera, hur det kommer gå till och, ja om de kommer göra ont eller så... Självklart hoppas jag inte på att de kommer hända men händer då, då vill jag inte missa det!
Räddare i nödenThanks god for friends!
Några avsnitt och jag är på mycket bättre humör! Hjälper alltid!

Dö Januari, dö!

image637

Usch usch usch ( jag missbrukar de ordet, jag vet) Kan de inte bli februari snart? fy vad jag hatar Januari, har just haft en otroligt hemskt dag. Gick till kvart över fyra i skolan och sen kommer man hem och allt är bara mer skit skit skit. Vill inte prata om de! Just nu vill jag bara få den här hemuppgiften gjord och sen gå och lägga mig och inte vakna upp först jag har fått helg, eller nej sommarlov! eller nej, när jag fyllt arton..

Hjälp


Pinsamt läge de här, men jag har börjat lyssna på Britney Spears! Har jag inte gjort sen år 2000 typ. Och det är inte hennes gamla goa hits jag har grävt fram igen, utan de är hennes nya, sexiga och vulgära stil jag gillar. Har blivit särskilt fäst vid låten And then we kiss (lyssna), tycker den är hur bra som helst och vet inte hur många gånger jag lyssnat på den idag. Kan dock trösta mig med att jag gillade den innan jag visste att de var hon..

Window with a view

Det är inte alltid så lätt av avnjuta en enkel hemmakväll med ständigt fulla ungdommar utanför fönstret. Usch! De här är de värsta med att bo i Örebro, ungdomarna har ingen stans att ta vägen på kvällerna så då står dom och hänger utanför porthus. Så otroligt störande! Det är januari och ändå kan tjejerna stå där ute i bara linne i flera timmar. Jag vet inte, man kanske inte känner av kyla när man är stupfull? Från 9 till halv 2 inatt stod de ett helt gäng utanför mitt fönster, jätte kul.. Hör precis varenda ord dom säger också. Och det är inte intressanta saker dom säger precis, nej dom säger inte mycket vettigt över huvud taget eftersom dom är så fulla. Usch och fy! Så jävla patetiskt med fulla människor alltså, även om de är ute på krogen eller utanför mitt fönster!


bild

En bild jag smygtog genom persiennerna igår, jag vet de är bara 2 i bild där men vågade inte ta när dom var många. Kunde vara uppåt 10 stycken då och då.

Heartbroke mountain


Brokeback mountain = Helt jävla underbar! Seriöst en av de bästa filmer jag sett! Kan inte få den ur hjärnan, måste nog kolla en gång till ikväll, den var bara så himlans bra! Man ser den, man gråter, man berörs och sen glömmer man den aldrig! Har fortfarande lite gåshud kvar sen igår kväll, jisses.

En ny video

Har kommit in i en riktig göra-film-period just nu. Fick världens idé igår kväll så idag gick jag upp extra tidigt bara för att börja jobba på den. Och vid 12-tiden var den klar. Min första Astrid Lindgren -inspirerande musikvideo, Bröderna Lejonhjärta. Jag tror de här kan vara de bästa jag någonsin gjort ,är skitnöjd! Men de är nästan omöjligt att inte göra någonting vackert av en så vacker och en så vacker låt.


Som ni kanske märkte så inspirerades jag lite av disney-musikvideon jag visade igår. Tycker låten är så himla vacker, så mäktig på något sätt. Och som gjord för Bröderna Lejonhjärta.


Gaykväll hos mig

Okej, en sanning om mig. Jag gillar gayfilm, och de skäms jag inte över. Men en film jag missat bland " gayfilmer" är Brokeback mountain. Vet inte varför, har tyckt den verkat så " amerikanskt" på nåt sätt. Men sen jag fick veta om Heath Ledgers död så hade jag tänkt ge den en chans. Problemet har bara varit hur jag ska få tag på den, vill inte ladda ner. Har istället suttit och kollat massa klipp på den från youtube. Och den verkar helt underbar. Den här videon fick mig till och med att börja gråta. Så nu vill jag bara se filmen ännu mer! Av en olyckshändelse gick pappa förbi datan när jag satt och kolla en video förut " Brokeback Mountain?.. hm, den filmen hade jag glömt bort, tror inte ens jag  har öppnat den". Va fan, då har vi den och han har inte sagt nåt! Så typist pappa. Jag kan vilja se en film i ett halvår så kan han ha den liggande i källarn oöppnad hela tiden.


Ändrade kvällsplaner, jag stannar hemma och ser bögfilm. God kväll!

Flower power

Nu ska jag leka lite modeblogg här :P
Jag kommer lätt haka på trenden : blommor i vår. Speciellt på klänningar! Älskade att ha de när jag var mindre, tror jag har en hel kartong på vinden med bara massa blommiga sommarklänningar i tunt material. Jag har saknat de modet. Sån himla härlig känsla att springa runt i en knälång klänning i fladdrigt tyg, färgglada färger och korta ärmar. Helst ska den i grunden vara svart och sen med massa småblommor på. Har inte rktigt hittat den än men här är något liknande från H&M.
klänn

Gillar denna mycket, särskilt mönstret. Precis sån vill jag ha. Funderar faktist på att beställa den här till våren. 298 kronor kostar den, inte så farligt. Snyggt med blus och strumpbyxor under, eller till sommarn, helt bart.

Disney Love

Det här har räddat min lördag. Tänk att något tecknat kan vara så vackert. Disney kärlek, en av dom finaste videorna jag sett. Hur underbart som helst! Man blir både tårögd och glad! Absolut värd att offra 4 minuter av sin tid åt.


<3

Den lilla sjöjungfrun
Sinbad
Pocahontas
Tarzan
Tummelisa
Törnrosa
Aladdin
Anastasia
Sjönheten & odjuret
Lejonkungen
Askungen
Hercules
Svanprinsessan

Någon med bloggkoll?

Bloggkoll.com, jäkligt bra sajt de där! Jag blev medlem där för ganska länge sen, nämligen under den tiden då min blogg gick under namnet " she". Vilket är otroligt störande för nu har jag ju bytt, men de går inte att ändra namnet där! Så söker man på min blogg där nu så får man inte upp nåt. Gah! Man måste alltså be om att få premunera på bloggen She. För att förenkla de för er så lägger jag åter igen in den här ikonen i menyn:


Så vill ni premunera (stavas de så?)på min blogg så är allt ni behöver göra att trycka på den ikonen. Jätte lätt! Varje gång jag sen uppdaterar bloggen får ni info om det :)

- Top notch! Björn Gustavsson i Melodifestivalen


Kristian Luuk kommer inte vara helt ensam att styra Melodifestivalen 2008, till sin hjälp har han bland annat stand-up komikern Björn Gustavsson! Vi kan alltså dra slutsatsen att mello 08 blir ett bra år! Jag vet inte än vad exakt de är han ska göra, tror han ska vara nån typ av pausunderhållning. Lite som Mikael Tornving när han var Rolf Nygård (se bild) 2004 kanske. De var ju grymt kul!

Käkat glosoppa eller?

På tal om att glo.. senaste trenden bland videor på youtube är faktist att just glo. Folk sätter på sina webbcameror och sen bara sitter och glor rakt in i dom. Tjejen som startade detta, MRirian, har haft uppåt en miljon tittare på sina videor. Helt otroligt. Allt hon gör är ju bara sitter och stirrar. Jag har kollat på ett par videor och försökt förstå tjusningen i de, men de går inte. Jag känner mig bara uttittad, läskigt.


Skulle jag känna för att lägga ut mig själv på youtube skulle nog vara de här nåt för mig. Jag har ju ingen direkt talang att visa upp. Och de här verkar ju inte så svårt. Och är de dessutom nån del av min kropp jag vill visa upp är de ju mina ögon. Vad säger ni? Skulle ni bli vettskrämda om ni gick in här imorgon och fick se en video på mig där jag sitter och stirrar på er? Kan ju bli mitt sätt att videoblogga..

Den där galan

gala

Så, då var de över. No more gala for me, thanks god! Jag var minst lika nervös som jag trodde jag skulle vara, när vi satt där i biosalongen och väntade på att film efter film skulle spelas upp, innan de blev vår tur. Jag satt som jag brukar göra vid skräckfilmer. Halvlåg på stolen med händerna i ansiktet och huvudet lutat mot min motskådespelare brevid samtidigt som jag hela tiden mumlade  " Åh nej åh nej åh nej...". men de gick bra, faktist. Jag njöt nästan lite i vissa stunder. Ganska häftigt att få en hel satt att brista ut i skratt åt något man själv skapat. I slutet fick vi 3 stora applåder och jag tror till och med att de var några bakom oss som ställde sig upp. Men gillade inte vad som kom efter. Jag som har så svårt att ta beröm kände mig väldigt obekväm av de sammanlagt 30 pers som kom fram och grutulerade oss. Nej, bort, fort fort! Vi slutade direkt efter så jag skyndade mig hem. Tycker inte om när folk kollar på en så mycket. Skönt att de är helg så man får komma hem och typ, glömma allt, haha för de var ändå ,väldigt pinsamt.

 


Gala-outfiten var de ja. Inget märkvärdigt egentligen ,jag bestämde mig för att sätta fokus på benen med ett par hallonrosa strumbyxor .Sen blev de en svart blus med puffärmar och hög midjekjol. för att piffa till de lite lockade jag upp håret och satte på ett pärlhalsband.


Drive right over me, please!


Seriöst, så nervös som jag är nu har jag inte varit sen första kvällen innan första dan på gymnasiet. Shit jag skakar verkligen.. Det här är värre än alla tandläkarbesök tillsammans! Ni vet när man gör bort sig.. och då menar jag riktigt ordentligt. Ni vet hur hemskt det är? Men de bästa med att göra bort sig är ju att de kommer när man minst anar de man behöver liksom inte känna nån press innan. Men nu är de så att jag vet att jag kommer göra bort mig imorrn. I och för sig har jag redan gjort det, de är bara ingen som sett det än. Det är dags för filmgalan. Skolan har hyrt en hel jävla biograf där alla estetettor ska sitta och kolla på varandras filmer, därbland våran.. asså fy! Jag kommer aldrig kunna visa mig ute igen efter de! Guuu som jag skäms!

Skulle vilja berätta vad jag gör men kan bara inte, mår så dåligt av att bara tänka på de.. Fattar inte va fasen jag har gett mig in på! Har kännt den här fruktan länge, engelska läraren fick dra ur mig dvd:n med filmen på när vi skulle överlämna den idag. Kände hur jag ångrade mig direkt.. men nu är de försent! Gosh, 12 timmar kvar nu till den stora premiären.. bra, då har jag fortfarande tid att fly utlandet, 12 timmar liksom.. de måste ju ta mig till norge i alla fall, följa med, någon?

Den där videon

 Nu så! Äntligen, ursäkta de tog tid. Hehe ja, de är alltså en musikvideo till filmen Ciao Bella som hade premiär i höst. Men jag såg den inte först igår typ. ärligt talat så var de ingen vidare bra film men nåja. Såg att de va ingen som hade gjort video på den förut så tänkte de kunde vara kul. Hoppas ni gillar'n!


Dagens I-landsproblemDen här marknaden i stan..

Jag var tvungen att passera TVÅ stånd med brända mandlar på vägen hem!
Kan ni tänka er vilken plåga?!

Upcoming!

Har pysslat lite på en ny love-musicvideo den här kvällen. Den blir förhoppningsvis klar imorgon och i vanlig ordning så kommer den självklart ha premiär här på bloggen :) Så håll utkik! Det var över en månad sen jag gjorde en sist så kände de var dags igen, måste ju ge mina  " fans" lite uppdatering. Med fans menar jag mina suscribers på youtube. Jag har faktist rätt många nu. Jätte kul! Min mest sedda video börjar närma sig nästan 80 000 visningar, yeah! Men nu är som sagt en ny på gång, imorgon! Tills dess tänkte jag bjuda er på några av mina gamla
 " film-kärleks-musik-videor", eller vad man ska kalla dom, Haha! Enjoy:

Deep impact: Leo and Sarah - My heart will go on

Underbara älskade: Helena & Jonas - För att du finns

Andra Avenyn : Kim & Adam - Kiss mePå tal om Upcoming, på fredag visar jag min Gala-outfit. Tror de kommer bli ganska najs, håller på att sy om en kjol just nu. Eller mamma syr och jag pekar, hehe. Men bra blir de nog :)

Mitt-i-veckan-lyx

g

Det är marknad här i stan ett par dagar frammåt nu. Och redan är ett halvt kilo marknadsgodis inhandlat. Haha, men de lär nog gå åt mer, de är ju så gott! Mina favoriter är marknadsnougaten. Tror minst halva påsen består av sånna, resten är vanliga hårda marknads karameller.

 

Jag ska också på gala


Elle-galan hit och Elle-galan dit. Finns de nån bloggerska som inte har nämt den nu? Eller som inte ska gå? Ja, här har ni en! Men jag är inte ledsen för de, för vet ni! Jag ska också gå på gala! HA HA HA! Trodde ni inte va? Behåll de där Elle-fjantet för er själva, för galan jag ska gå på är sååå mycket glamorösare, och större och bättre och.. och.. är i och för sig med skolan.. klockan 9 på fredag morgon.. med endast våra egan hemmagjorde småfilmer som nöje.. och våran lärare som konfransier.. Men endå Liksom!! En gala, helluuuu!

R.I.P


Igår eftermiddag hittades Hollywood-stjärnan och skådespelaren Heath Ledger död i sin lägenhet, bara 28 år gammal. Under sina år hann han vara med i storfilmer som 10 orsaker att hata dig ,Brokeback Mountain och Bröderna Grimm. Jag fick höra om hans död i skolan idag, hade först ingen aning om vem de var så därför blev de ett litet missförstånd då jag omedveten om konversation lyssnade av mina kompisar:

Ni hörde att Heath Ledger har dött va? Ja.. han tog tydligen en överdos. Kommer sakna honom. Verkligen en av mina favoriter!

Jag: Men hallå, Hitler tog väl ändå ingen överdos? Han sköt sig ju?

Haha, men prova säga Heath Ledger ett par gånger snabbt så hör ni, de låter exakt som när man säger Hitler. Haha, nej man ska inte skoja om någon som har dött, förlåt mig!
Så rest in peace Heath, ja och Hitler då.

Varför har jag ingen bror?

Click for Full Size View

Det finns faktist ett ord som får mig att rysa i hela kroppen när någon säger de. Ett ord som är så vackert att de gör mig förbannad vid tanken på att jag aldrig kommer få användning av de. Den engelska beteckningen av Brors son, Nephew. Åh de är så fint! Har jag tyckt länge men kom och tänka på de nu när jag hörde dom använda de  i Vänner. Prova att säga de ett par gånger själv så märker du. De utalas som "Neffjouv". Verkligen jätte synd att jag aldrig kommer få säga de, eftersom jag aldrig kommer bli någon brors son, och för att jag aldrig kommer få någons brors son heller.  Livet är orättvist..

-Tror ni de skulle vara okej att döpa sitt barn till Nephew?

Bah

Ursäkta dåligt uppdaterande men internet här hemma får då och då för sig att gå och lägga sig. Sen kan de ta flera timmar innan de vaknar igen. Otroligt störande! Ska snart komma hit nån snubbe och kolla på problemet!

Sagan om då Jessica skulle ta ut pengar

Hehe jag är snart sjutton år och fortfarande typ oskuld vad de gäller bankomater. Haha! Har tagit ut pengar från en bankomat 2 gånger.. och då ena gången med mamma och andra med en kompis. Idag fick vi 3 timmars tåltimma så stack upp på stan för att fynda de sista ur mellandagsrean. Jag köpte som vanligt på mig alldeles för mycket och var tvungen att gå till baknomaten för att ta ut pengar. Tur att jag hade en kompis med, annars kunde de gått illa..


De började med att jag lyckades pilla in bankomatkortet i luckan där kvittot skulle komma ut ur.. Men min kompis hann i sista sekunden få ut de igen. Sen när jag hade stoppat in kortet rätt så tryckte jag på klar, för jag tyckte jag var klar, med den delen. Men de skulle man tydligen inte göra heller. Först skulle man tydligen slå in sin kod. Tror ni jag kunde den eller? Haha, fick ringa mamma. Tillslut så fick jag rätt kod och lyckades också få ut rätt antal pengar. Men även där var de tur att jag hade min kompis med mig för när väl pengarna kom så hade jag hunnit vända mig om och börjat gå därifrån utan dom. Haha. Så lyckat! Men jag ska försöka hinna lära mig tills jag fyller 18 i alla fall..

Årets första plagiat

 Lyssna och jämför början av de här 2 låtarna:

 

Hm, likheter? Oh ja. Schweiz bidrag i Eurovision song contest  i år är verkligen identiskt med Amy Diamons hit " It can only get better" från 2006. Som också är typ den enda låten jag faktist gillat med henne. Usch vad jag hatar plagiat! Hoppas dom blir diskade. Att härma stackars Amy här är ju som att sno godis från ett barn, fy Schweiz !

Lyssna även på refrängen, de låter som samma låt, fast på ett annat språk bara!

The blue Lagoon


Har just för tredje gången på en vecka suttit och gråtit ut till filmen The blue lagoon. En av världens bästa filmer! Ett perfekt exempel på vad jag gillar för typ av film, äventyr och en massa romantik! Åh den är ju så gullig! Handlar om, till att börja med 2 barn ,en flicka och en pojke som blir fast ute på en tropisk öde ö långt ute i havet efter att deras båt har sjunkt. Dom är bara i 10:års åldern när dom kommer dit. Helt ensamma växer dom upp till tonåringar och sedan  till vuxna. Under tiden drabbas dom av psykiska förändringar och känslor dom inte trodde dom skulle få. Ja, de är lite svårt att förklara mer utan att avslöja för mycket. Men den är helt fantastsikt, och slutet.. ja de är bland de finate jag sett! Se den!

Att se sig själv på film


Det är verkligen en riktig upplevelse. När man sitter där och ser sig själv gå, agera och prata inne i tv-rutan och man fylls av förvirring, panik, ångest och lite illamående. Usch! Jag hatar att se mig själv på film. Det här skolprojektet blev ju klart igår och idag kollade jag och mina kamrater igenom det. Även fast jag sett det tusen gånger blir jag lika förvånad varje gång jag ser och hör mig själv.  Ser jag verkligen ut sådär? Och är det verkligen sådär barnslig jag låter? Nej Fy, de kan inte stämma! Sen kommer ju det hemska när kompisarna säger att de faktist är så man ser ut och låter. Panik! De är som när är blind man får synen tillbaka, och upptäcker att världen inte alls ser ut som han i sitt eget huvud hade målat upp de. Precis som man har målat upp en bild av sig själv, och sen får man se att de tydligen inte är sanningen.

Frustrerad

 Ber tusen gånger om ursäkt för dålig uppdatering på bloggen idag. Men som sagt, har haft fullt upp med den här skolsaken. Har sysslat me de hela dan och är fortfarande inte klar.. gu va jobbigt! Måste nog sitta upp hela natten nu. Fy tusan! Och de blir inte ens bra! Usch, hatar att jobba med något som inte ens visar bra resultat. Är bara så himla trött på de här nu! Tror aldrig jag har längtat så mycket efter måndagar förut... eftersom den här saken ska vara avslutat då. Och jag kan börja blogga och syssla med annat igen! Thanks god!

Världen är grym mot mig

Toppen, bara för jag råkar ha mycket att göra så jävlas tv3
 genom att visa Lilla Jönssonligan på tv.De kan jag ju inte motstå!

Ready Steady Go

Jag är expert på att skjuta upp saker, som de här skolprojektet, filmen, som jag skull ha redigerat under jullovet. Tror ni de blev av? Nej.. tänkte då att jag kunde göra de efter jullovet, under nån helg eller nåt. Sen har jag skjutit upp de från helg till helg, från kväll till kväll, och nu sitter jag här, dagen innan de ska lämnas in, och är knappt halvvägs. Shit! Men jag ska klara de. Har satt upp ett litet mål, att jag får inte blogga först jag är klar! Det är mitt straff. de kommer få mig att lägga manken till. Nu kör vi! Hörs sen!

Spetsöra

 

Jag har ett lite annorlunda skönhetsideal, jag skulle vilja ha spetsiga öron. Ni vet alvöron. Det finns faktist rätt många människor som har de, någon jag kom på som exempel är ju George Bush. Sen har jag sett massa andra med, tror de finns nån i klassen som har de.. Jag vill också! De är sött och unikt på nåt sätt. Sen hade jag kunnat lura i folk att jag var släkt med Legolas...


<3

Vilken Disney prinsessa är jag?


Askungen:
En av dina föräldrar är döda [ ]
Du gör många sysslor hemma [ ]
Du älskar att klä upp dig [x]
Du älskar djur [ ]
Du väntar på din drömprins [x]
Din mamma är väldigt sträng [ ]
Du har systrar som är avundsjuka på dig [ ]
Ibland vågar du inte säga vad du egentligen tycker [x]
Du har glömt skor hos en kompis någon gång [ ]
Du har blont hår [ ]

TOTALT:3

Belle:
Du har kysst någon som dina kompisar inte gillar [ ]
Du har gått vilse i skogen [x]
Du älskar att läsa [x]
Du är inte det minsta blyg och säger alltid vad du tycker [ ]
En av dina familjemedlemmar är ganska konstig [x]

Du har jobbat frivilligt någon gång [x]
Du har en vild fantasi [x]
Du älskar att ta hand om människor som behöver hjälp [x]
Killar har tyckt om dig bara för att du är söt [x]
Du har tackat nej till minst en person som har velat gå på dejt med dig [x]

TOTALT: 8

Jasmine:
Din pappa är väldigt rik [ ]
Du är väldigt smart [x]
Du har varit tillsammans med någon som är olik dig [ ]
Du är unik och annorlunda jämfört med alla andra [/]
Du skulle aldrig gifta dig med en person bara för att personen var rik [x]
Du har många mål i ditt liv [x]
Du har inte så många vänner [ ]
Du är självständig [x]
Du är förmögen [ ]
Dina föräldrar försöker kontrollera ditt liv [ ]

TOTALt: 4 ½

Ariel:
Dina föräldrar förväntar sig mycket av dig [x]
Du försöker följa reglerna, men det är inte ofta du klarar av det [ ]
Du är lite av en trubbelmakare [ ]
Du är yngst i din familj [ ]
Du har många systrar (2 eller fler) [x]
Du samlar på nånting [ ]
Du har/har haft långt hår [x]
Du har/har haft en fisk som husdjur [x]
Du är väldigt nyfiken av dig [x]
Du är ganska lättlurad [ ]

TOTALT: 5

Snövit:
Du vet att du är vacker [ ]
Ibland verkar det som att din mamma avundas dig [ ]
Du har nästan blivit dödad [ ]
Du har minst 7 bra kompisar [x]
Du har blivit matförgiftad [ ]
Du har/haft kort hår [ ]
Du kommer överens med nästan alla [ ]
Alla dina kompisar är olika [ ]
Du älskar att ha kul [x]
Du är gladare när du inte är hemma [x]

TOTALT: 3

Mulan:
Du är lite av en pojkflicka [ ]
Många önskar att du var lite tjejigare [ ]
Du har låsats vara någon du inte är [ ]
Du har haft en fysisk fight med någon [ ]
Du har rymt hemifrån [ ]
Dina föräldrar försöker planera ditt liv [ ]
Du har många killkompisar [ ]
Du ser ofta dig själv i dåliga situationer [ ]
Du älskar din familj så mycket att du skulle göra vad som helst för att skydda dem [x]

TOTALT: 1

Törnrosa:
Du bor/har bott med någon annan än dina föräldrar [ ]
Du dog nästan vid tidig ålder [ ]
Du är vänlig, älskande och tankfull [x]
Du har en fin sångröst [ ]
Du gillar att sova sent på helgerna [x]
Du är mycket ute [ ]
Du är adopterad [ ]
Du är väldigt romantisk [x]
Rosa är en av dina favoritfärger [ ]

TOTALT: 3

Pocahontas:
Du älskar att utforska stora städer [x]
Du är mer andlig än religös [ ]
Du har haft ett omöjligt förhållande [x]
Någon i din familj är död (mamma, pappa, bror, syster, morföräldrar, farföräldrar) [x]
Dina föräldrar bryr sig mycket om dig [x]
Någon du känner har varit med i något krig [ ]
Du älskar naturen [ ]
Du har/har haft svart hår [x]
Du skulle älska att flytta till en fin och exotisk plats [x]
Du är väldigt äventyrlig [x]

TOTALT: 7

JAG ÄR:


BELLE! 


Storm


Fy satans va de blåser ute, var nyss iväg med soperna och de var precis så jag kunde hålla mig uppe. Shit asså..Men lite mysigt är de allt. Tycker de är ganska vackert med storm på något sätt. Om man bortser från allt den lämnar efter sig, olyckor och sånt. Har hört att de redan är flera tusen hushåll som är utan el. Hoppas vi får behålla våran, har ju alltid klarat oss vid tidigare stormar så.
 
Fördel är att den sparar el åt oss ändå, nu ska jag ut och föna håret..

Småkär


Under Let's dance:

Jag: Ja tror de är Dilba som åker ikväll..
Mamma: Hm, nej jag tror de blir Tilde..
Jag: Va?! Men nej, Tilde får inte åka!
Mamma: Du menar att Alfred inte får åka?
Jag: Öhm.. jo, precis.

Bild: Aftonbladet

Guess who!

image627

Jag har inte velat lägga ut riktiga bilder på mig själv än.
 Men nu har jag nästan tagit steget dit! För de här är likt, riktigt likt ;)
Håret, nitarmbanden, superman-tröjan, baggybyxorna, filmkameran, mp3:n, ärret, you got it!

Jag är fortfarande osäker

Jag och min kompis i är för de mesta ense om allt, förutom när de kommer till Djur, då vi lever i twå helt olika världar. Efter skolan har slutat idag, vi är på väg hem och går över skolgården. En bit ifrån går en dam med ett husdjur i koppel.

Jag: Nämen gud.. titta en gris!
V: Åh vilken söt hund!
Jag: Trodde inte de var tillåtet att vara ute och gå med grisar på allmänna platser..
V: Gu vad gullig den är..
Jag: Men en gris på våran skolgård.. Får man verkligen ha de?
V: Vad fan snackar du om.. en gris?! De där är ju en hund!
Jag: Nej, de ser du väl de är en gris? Den är ju så där knubbig och kort och skitig..
V: Men de är ju en bulldog! För sjutton Jessica, den har ju till och med svans..
Jag: Haha, som om grisar Inte har svans?
Vi börjar komma närmare " djuret"
Jag: Ser du inte, de ÄR en gris?
V: Men nu får du ge dig.. Den har ju nos!
Jag: Jaha, och de har inte grisar eller?!
V: Öhm nej..
Jag: Hahaha, men viiisst? Vad luktar dom med då?
V: Äh, nu ger jag upp..

Jag skulle faktist behöva gardiner till mitt window(s)..

image626

Jag skulle aldrig kunna sitta och jobba vid en dator i ett öppet rum.  Klarar inte av att ha folk bakom mig när jag sitter vid datorm ,därför skulle jag heller aldrig våga sitta med en dörr bakom mig, vem vet vem som plötsligt stampar in. Nej, jag är väldigt mån om privatlivet vid datorn.. Inte för att jag har något att dölja. Men ändå trycker jag ner precis allting på datorn så fort någon kommer in i rummet. Sen sitter jag där snällt och väntar tills jag blir ensam igen. Löjligt ,jag vet. De är ju inte som jag håller på med något olagligt.. men har bara blivit en vana att inte greja på datorn med någon annan i rummet. För mig är de liksom lika självklart som att inte byta om med någon annan i rummet.

Kärlek

Jag har sagt de förut men måste få säga de igen, en av tidernas bästa filmer ÄR 1968:s version av Romeo & Julia!  Precis som Olivia Hussey ÄR världens vackraste kvinna! Och Leonard Whiting ÄR så lik Zac Efron man kan bli! Kolla själv.
En superfin video med min absoluta favoritlåt i bakrunden.
Som gjord för de här paret.

Look into my eyes - you will see
What you mean to me
Search your heart - search your soul
And when you find me there you'll search no more

Don't tell me it's not worth tryin' for
You can't tell me it's not worth dyin' for
You know it's true
Everything I do - I do it for you

-Hur kan man Inte älska Romeo & Julia..?

Kedje-besvär

 

Jag får säkert minst 5 kedjebrev skickade till mig om dagen, och visst är de störande? Oftast raderar jag dom bara. De finns vissa personer som verkligen skicker HELA tiden! Till slut blir jag så irriterad att jag skickar tillbaks och säger till dom att sluta. Men de är värre när de är klasskompisar som skickar, asså sånna man träffar varje dag. Jag har 2 stycken som verkligen bombar mig med kedjebrev, men jag vågar liksom inte säga till dom att sluta. Har försökt men kan inte komma på något snällt sätt att säga de på..

Okej de kanske inte låter så farligt at få lite kedjebrev ibland då och då.. Men ibland kan de vara sånna där när de står " Tycker du jag är en bra vän, skicka tillbaks detta till mig". Och ja, då måste man väl skicka tillbaks antar jag?
Sen är de också störande då jag ofta väntar på viktiga och något mer betydelsefulla mail. Så loggar man in på msn och ser att man har 7 olästa meddlanden, sen är de bara massa kedjeskit, riktigt irriterande!

Kedjebrev och sånt där Skicka-vidare grej förknippar jag med sånt man pysslade med på lunarstorm när man var 13 liksom. Dags att växa ifrån de nu?

Jag börjar växa upp

image625

Jag har väldigt svårt för att lära mig dricka nya saker. Hann t.ex bli 8 år innan jag lärde mig dricka vanlig läskedryck. Något som jag sen fortfarande har haft svårt är är bland annat Kaffe, Te och mineralvatten. Men på senaste tiden har jag faktist tagit de stora steget och börjat dricka mineralvatten. Har kommit på att de är riktigt gott. Brukar dricka naturell med isbitar och limeskivor i, en riktig törstsläckare. Dricker de nästan varje dag när jag kommer hem, bättre vana de än den där varma chokladen jag körde med ett tag.

Precis som vanligt


-Linus Wahlgren är på tv och jag välter vattenglas och skriker mig hes. 
Nope, på den punkten har inget förändrats..

Lördagsgodis nu även på onsdagar

image621

 Det börjar en ny kvällsunderhållning klockan 21:30 på svt1 ikväll. Dubbat heter den, en typ av tävling där de två lagen tävlar om vilka som lyckas dubba bäst.. eller nåt sånt.. Ja, men dom ska typ se gamla tv-klipp från svt och sen ska dom lägga dit nytt ljud, liksom prata in nytt. ja, dubba. Sen dom som gör de roligast vinner.. eller nåt! ja okej jag har ingen aning om vad de är, enda anledningen jag ska kolla är för att Linus Wahlgren är med! Jag trodde först bara att han skulle vara med som gäst ikväll, men har jag fattat de rätt nu så ska han vara med Varje kväll! Jag kan liksom inte riktigt få in de i huvudet..Linus Wahlgren.. varje onsdag kväll i flera veckor..? De är för bra för att vara sant!

 

Programledare av programmet är Hans Rosenfelt och övriga medverkande är bl.a : Petra Mede, Mikael Tornving, och Henrik Hjelt.

Bilder från svt.se

Vardagslyx för mig


Som jag nämt tidigare så tycker jag väldigt mycket om att få brev på posten. Verkligen uppmuntrande såhär i trista Januari. Eftersom jag inte får så mycket på posten så brukar jag skicka hem saker till mig själv :D. Haha ja de är sant. Så fort jag känner mig lite nere så brukar jag gå in på olika resesajter och beställa hem massa resekataloger till mig själv! De är perfekt! Kostar ingenting och jag har dom hemma nästa dag! Mycke roligare att cykla hem från skolan och vet att något väntar i brevlådan. Utan att jag behövt betala ett öre för de. Sen kan jag ägna hela kvällen åt att bara sitta och bläddra i katalogerna och drömma mig bort lite!

Boys that counts!


Jag vet inte om de är så i alla städer men här får man hem en gymnasiekatalog med bilder på alla gymnasieklasser i hela stan. Den är typ 200 sidor lång med minst 2 klassbilder på varje sida. Eftersom vi fick den för en månad sen så har man u vid det här laget hunnit gå igenom alla. Och som tjej har man ju då exakt koll på vilka sidor alla snygga killar finns på, dessvärre är de värre med att komma ihåg deras namn. Så när vi diskuterar killarna i skolan så har dom sidnummer som tilltalsnamn istället. Superbra, ingen fattar vem man talar om;)

- Du, jag tror jag såg sida 156 på stan igår..
- Jasså? Var han snygg då?
- Nää.. tror jag gillar sida 35 bättre nu.
- Jaha, men han är ju också snygg. Fast Inte jämfört med 127:an!
- Äh.. De är ju mer din typ. Som 186:an!
- Jag gillar inte ju honom längre har jag sagt.. Alldeles för kort!
- Haha, vadå? Som 119 eller?
- Nej, han är ju mer kort på ett sött sätt.


Hur var de nu då..?

lkjihIdag har jag lite samma känsla som jag hade den allra första dagen i skolan. Ska ha ett helt nytt ämne, med en helt ny lärare i en helt ny lokal. Det sistnämnda är nog de värsta, för jag har absolut ingen aning om vart detta klassrum ligger!  Har ju fått nya schemat så vet precis vad klassrummet heter och så.. men vart tusan ligger de?  Varje klassrum på min skola går under ett namn med 3 siffror. Den första siffran står för vilken byggnad klassrummet är i ( de finns fem!), den andra siffran för vilken våning och den tredje för åt vilket håll... eller var de tvärtom? Gah, lärarna har gått igenom de här tusen gånger men ändå lär jag mig inte.. Men är ganska säker på att den första siffran står för byggnaden så de borde ju ordna sig.. eller nej, vänta lite. Vilken byggnad har vilket nummer nu då? Shit också.. Nu är de bråttom!

Hörs igen till eftermiddan, om mitt jag kommer ihåg mitt husnummer..

Ones at year -Obsession

 Jag hade bestämt mig för att komma i säng tidigare om kvällarna i år. Men så precis när skolan började slog Vänner-febern ner hos mig igen. Det händer en gång om året. Jag blir helt besatt och sitter och maraton-kollar varenda vänner-avsnitt hela kvällarna. Förbrukar en säsong på 2-3 kvällar. De är helt sjukt! Brukar inte somna först vid ett i alla fall. Attans också. Är de nån som vet någon bra botemedel mot den här febern? Typ Sex and the city?

- Fyller jag år eller nåt?

image618

Jag blir alltid så galet glad när jag öppnar brevlådan och ser mitt namn på ett brev. Det spelar ingen roll om de är ett vykort eller en bara ett vitt kuvert med siffror i, jag reagerar på samma sätt ändå " Va?! Ett brev? Till mig?! Wow.." Lycklig som ett barn traskar jag sen in i köket och sliter upp brevet med all den kraft jag har. Även fast jag redan sett att de står Nordea på baksidan av brevet så är de ändå med stora förhoppningar jag öppnar brevet. Vem vem, nångång kanske de inte bara är siffror där i, dom kaske skickar med ett sudd eller nåt..
- Jag vet, jag mailar alldeles för mycket!

That's my boy!

ob

-Har ni sett något så sött?!

ob

Blir alldeles varm i hela kroppen när jag ser bilderna på Orlando Bloom lekande bland dom små barnen i Nepal. Ett stort tummen upp till alla kändisar som delar med sig och ger till välgörenhet. Dessvärre är de pengar dom flesta kändisar delar med sig av. Till skillnad från Orlando här som faktist delar med sig av sig själv, och sin tid! Under en hel eftermiddag lekte han glatt runt med dom blinda och fattiga barnen i skolklassen i Nepal. Se så rart!

  

Bilder & källa: starlounge

Artisterna i Mello08 klara

Idag är det klart, Aftonbladet har precis gått ut med hela listan över artisterna som medverkar i Melodifestivalen. ( Läs den här) Det är ett riktigt starkt startfält i år måste jag säga. Fast enligt mig är en speciell duo lite för starka för att  få vara med.. Den med Carola och Andreas Johsson. Snälla, kunde dom inte gett de andra en chans i alla fall?


Jag har hur många kommentarer som helst vad de gäller resten av startfältet men ska vänta med de tills de är dags för tävling. Istället tänkte jag försöka visa vilka artister jag tror på, och vilka jag har lägre förväntningar av. Att dömma av bara låttitle och artisten då.

Jag Hissar:

 
 

Niklas Strömstedt aktuell som joker. 

- Eskobar( Hallelujah new world), Patrik Isaksson(Under mitt tunna skinn), Charlotte Perreli(Hero), Linda Bentzing(Hur svårt kan det va?), Niklas strömstedt(För många ord om kärlek) och BWO(Lay your love on me).

Jag Dissar:

 

 

 

-
Caracola (Smiling In Love), Ainbusk(Jag saknar dig ibland), Andra generationen(Kebabpizza, Slivovitza), Ola (Love in Stereo), Face 84 (Alla gamla Ex) och Calaisa (If I could)

Den där Settman


Bäst ikväll på Idrottsgalan är: Peter Settman! Men han är ju bäst vad han än gör, så de var ju inte så jätte konstigt!  Han har varit min favororitprogramledare på tv ända sen han var med och ledde Melodifestivalen 2004. Nu har han blivit en av Sveriges mest folkkäraste tv-profiler. Och det förtjänar han. Jag blir alltid så glad av att se han på tv. Han kan göra hur mycket kul och galet som helst och ändå blir de aldrig pinsamt. Jag behöver bara se han för att börja småskratta, bara för att jag kan komma och tänka på massa annat kul han sagt tidigare.

Budjetgalan?


Bild: Aftonbladet

Jag tror jag tog upp de här förra året men jag måste få fråga igen.. Varför ska jämt alla galor vara på måndagar? Alltid! Ikväll är de Idrottsgalan, och idrottsstjärnorna glider som på löpband ner för röda mattan och är hur glamorösa som helst.. Men på en måndag?! Den mest oglamorösaste dagen i veckan.. jag fattar inte. Det är ju bara sånna här riktiga B-fester som annars brukar hållas på vardagar, men de på grund av att de är för dyrt att hyra lokaler på helgerna. Hm, jag vet inte, men de kanske är så att även Globen ger extra rabatt om man lånar den över en vardag istället för en lördag?


Oh Damn..


Har fått nytt schema i skolan nu efter jul. Usch jag hatar de! Går till fyra nästan varje dag! Gu va jobbigt, jag är helt slut redan. Måndagar är värst, 3 superlånga och trista lektioner efter lunch. Klockan är fyra men för mig känns de som den är åtta på kvällen typ. Känns verkligen som jag varit i skolan Hela dygnet, de var mörkt när jag åkte dit och mörkt när jag åkte hem. Vill bara gå och sätta på en film och sen lägga mig ner. Men nej si de går inte, har massa o plugga. Jag hatar måndagar från och med nu, de enda jag kan trösta mig med är den halvtimmes sovmorgon jag får imorgon. De här kommer bli en lång vecka.. Vill ha helg NU!

Stolt svensk


Jag har aldrig varit något stort fan av låten " Boten Anna", ratade den från första början. Men nu är tiden över för Anna i sverige och hon har tillsammans med Basshunter flytt till England. Där hon dessutom har döpt om sig till " Now you're gone" och blivit megasuccé! Etta på alla topplistor. Asså jag kan inte hjälpa de.. men jag blev skitsstolt! Över en låt jag hatar, bara för att den är svensk liksom! Sjukt.. de är precis som när man blir glad över svensk guld i nån sport man knappt vet existerar. Eller som i eurovision song contest, även om man inte alls gillar låten som representerar Sverige så kan man inte låta bli att heja. Det är liksom de som är lite fint med Sverige, att så fort nånting svenskt blir aktuellt utanför landets gränser så blir vi som ett enda stort team, då är de vi mot världen, vad de än gäller.


-H2O-intolerant, Atjoo!


Sitter här och kollar på min absoluta favorit bland tecknade(animerade?) filmer, Hitta Nemo! Åh den är ju så undrebar, har sett den massa gånger och ändå skrattar jag och gråter lika mycket varje gång. Verkligen en favorit. Bästa repliken är från den lilla sjöhästen i början av filmen, precis när Nemo ska börja skolan
" - Jag är H2O-intolerant, Atjoooo!" Haha, så gulligt. Något som är lite kul är att det är min lillasysters kompis som pratar den sjöhästen. Han går i hennes klass och har dubbat massa olika filmer och tv-serier, ganska coolt.
Hitta Nemo visas med svensk tal på svt1, just nu!Braids

Det är sällan man ser tjejer i flätor nu för tiden.. Undrar varför, de är något dom flesta passar i. Jag bär ofta flätor. Ibland ganska långa spända Ida-flätor och ibland kortare som jag tovar upp. Brukar bli den där lite busiga looken som jag gillar. Tycker flätor är ett jätte bra alternativ så här på vintern då håret inte alltid vill ligga som de ska hela dagen. De passar dessutom utmärkt under både mössa och pannband.
image612 image611

Eftersom platttången vägrade göra som jag ville idag med håret  så blev de flätor.

- För dina sinnen!

Är inte resereklamen den mest påfrestande reklamen som går på tv? Och just nu, såhär i januarimörkret plågar dom en som värst, jag satt och räknade ihop till inte mindre än fyra resereklamer i den senaste reklampausen jag kollade på! Det är rena plågan!
Playa el Agua

De är inte de att reklamerna är falska och dåliga, tvärtom, dom är skitbra. Man lockas ju verkligen! Sådär som de ser ut i reklamen brukar de faktist se ut på mina semesterställen. Så underbart! Dom här resereklamerna har blivit värre än dom där Lindh choklad reklamen.. ni vet " 70 procent.. 80 procent.. och 90 procent...ren choklad". De är ungefär samma budskap.

Bilder: Fritidsresor

Bojjbäänd


Jag har inte ord för att beskriva vad jag tycker om den här E.M.D -gruppen. Men idoldeltagare gånger 3 som bestämmer för att förstöra en av världens starkaste och vackraste kärlekballader.. Nope, de blir ingen hit hos mig. Sen stör jag mig på namnet..jag menar, att ta initialerna i sina förnamn? Erik, Mattias och Danny, Suck! De gjorde vi på lågstadiet när vi skulle bilda lag och kom inte på något annat bra lagnamn. E.M.D måste verkligen varit det sista dom kom på. Aja de var ju tur att det var Danny som var med och inte han Ola. Inte bara de att de hade låtit sämre då utan artistnamnet hade inte blivit fullt så passande..

Bild: aftonbladet

What else is new..?

Ikväll är de Sagan om Kungungens återkomst på tv, så  då tänkte jag passa på och berätta om en gåta som min kära lillasyster brukar dra så fort hon får chansen:

- Vad är de som hoppar upp och ner, tjuter, andas häftigt och har händerna för ansiktet?

*
*
*
*
*

Rätt svar:
-Jessica så fort Orlando Bloom är på tv.3 år gammal gåta som dessvärre fortfarande har samma svar..
Men är de så konstigt?! I´m a women for goodness sake!

Amanda har åkt på semester

De är säkert många som nu har hunnit glömt bort Jimmy Janssons tuggummi-hit från Melodifestivalen 2007, Amanda. Ja, vad ska man säga, Amanda har gjort comeback.. men utan Jimmy Jansson. Hon har dragit ner till Spanien och nu hamnat  i armarna på inte mindre än 4 überheta spanjorer. Haha ja de är sant, det spanska killbandet D'nash har gjort en cover på Jimmy Janssons Amanda. Och så har dom gjort om den till en spansk poplåt, och tro de eller ej, de låter bra! Men kul.. gu jag skrattar så jag knappt kan skriva.. först och främst, har ni någonsin hört om någon spansk tjej vid namn Amanda? Hahah.. Ni bara måste kolla! Cool video också, med London i bakrunden.Om ni känner igen killarna är de inte så konstigt eftersom de var samma grupp som tävlade i Eurovision song contest förra året, med  låten Love you mi Vida. Föresten, kolla in dom båda yngre killlarna som sjunger i andra versen, Mikel och Ony!  Så grymt heta!! D'nash - Ony längst till vänster och Mikel till höger.

Högst upp i godispåsen

1

Peace-märkerna! Alltid! Den här lördagen rymms nästan halva påsen av bara sånna.  Hela familjens favoritgodis, haha. Surt och segt! Dock är jag inte särskilt förtjust i lakrits sådärför stör jag mig på att det är alltid är mer lakrtits är hallon i dom, kolla så ser ni! Mer svart än rött. Haha, dagens I-landsproblem or what? :P
Ni vet hur länge jag har varit ute efter Peace-halsband.. men de går ju inte att hitta nånstans i den här j*vla stan. Så nu funderar jag på att göra hål i ett par stycken Peace-godisar och sen dra snöre igenom. Kan ju bli ganska hot..


Musik i bakrunden?


Okej jag måste få veta! Angående musiken här, startar den direkt när ni kommer in på sidan? För mig gör den inte de utan man måste trycka play, men för vissa verkar den tydligen göra de. Då är de nå fel.  Jag vill inte att min blogg ska vara en sån man blir påtvingad musik på. Så hör ni musik när ni kommer in direkt SÄG TILL! De är jätte viktigt, gäller de många kommer jag ta bort playern helt.

Never mind, jag tar bort de! Orkar inte krångla mer med det där med musiken nu.

Årets Let's dance -hottisar

 Premiären av Årets Let's dance börjar lida mot sitt slut och många bloggare kastar sig på datorn för att kommentera tävlingen. De tänkte jag också göra, problemet är bara at jag inte kan något om dans och kan därför inte kommentera om de var bra eller dåligt. Därför tänkte jag kommentera något jag däremot Kan bedömma. Här med presenterar jag min 5 i topp lista av de snyggaste killarna i Let's dance 2008:

 1:a plats: Karl Petter Bergvall
Jag har varit svag för Karlk Petter innan Let's Dance men har typ bara tyckt han varit söt förut, med det där rödlätta håret och den härliga dialekten. Men när jag fick se honom göra den där blicken i början av programmet ikväll blev jag mer knäsvag. Åh han borde använda smink jämt!

 2:a plats : Alfred Palmgren
Har ni sett en sån liten goding?!  Och bara 19 år är han! Och så duktig och söt! Lite för mager för min smak kanske men absolut värd en andra plats. (Danspartner med Tilde Fröling.)3:e plats: Björn Törnblom
Jag vet vad ni tänker, och jag gör de med. Gay gay gay! Men vad gör de? Han blir ju inte mindre snygg för de. Synd att han har stängd mun på den här bilden för har ni sett hans leénde? Wow!
( Danspartner med Susan Lanefelt)


4:e plats: Danny Saucedo
Okej ni vet hur emot jag är Idoler i andra sammanhang än i Idol. Men de är klart, var dom tvugna att ha med någon Idol så var de nog ändå Danny. Även fast jag inte är så mycket för blonds så måste jag ju medge att han inte är så dum att kolla på.


5:e plats: Daniel Da Silva
Här har vi ju en riktig Karlakarl! Aningens för gammal för min smak vad de gäller utseéndet men den här mannen är ju så in i nordans trevlig, så de gör honom snygg på något vis. ( Danspartner med Linda Lampenius)

Skyldig

Jag fick värsta dåliga samvetet när jag gick in på aftonbladet nyss och såg den här rubriken:

image602

Hoppsan sa.. det var ju den ursäkten jag hade till mina kompisar i onsdags då jag var hemma från skolan. Jag är ju så himla fånig att jag aldrig vill erkänna när jag har.. öhm "kvinnliga besvär". Ni ser vad töntig jag är, klarar inte ens av att yttra ordet här. Men okej då, jag hade mensvärk! Fast de är ju något jag inte ville berätta för min kompis då jag ringde henne och sa att jag skulle vara hemma, påstod att jag hade spytt under natten och i risk för att de skulle vara vinterkräksjukan inte borde gå till skolan. Jag gick ju då nästa dag och menade jag att " jag hade nog bara ätit något olämpligt". Så jag är väl inte heelt skyldig till att ha använt vinterkräksjukan som ursäkt.
Fy på alla dom människor som skyller på de bara för att få vara lediga nån vecka! Jag skulle aldrig klara av att gå hemma och driva runt på en lögn, skulle omöjligt kunna slappna av utan att ha dåligt samvete.

Artikeln: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1611725.ab

Bloggmusik


Ni gamla (ursäkta ordvalet!) läsare kanske minns att jag hade musik ett tag på bloggen här, alltså så fort man gick in på bloggen så startade en låt.  Jag vet inte vad jag tänkte på när bestämde mig för att ha de.. verkligen jätte korkat! Men ändå har jag saknat musiken lite, så nu har jag skaffat de igen, fast den här gången kan ni själva bestämma om ni vill lyssna eller ej. Ser ni den lilla playern i menyn till vänster? Well that's the thing! Trycka på play - den startar och tryck pause - den stoppar. Musik är en viktig del av mitt liv och eftersom bloggen handlar om mitt liv så vill jag dela med mig av min musiksmak. Så varje vecka kommer playern uppdateras med en ny låt jag gillar.

Nu är jag inte 100 procent säker på att playern funkar för alla.. det är absolut inte meningen att den ska gå igång av sig själv så fort man går in här, så gör den det, säg till! Även om de är något annat fel får ni också rapportera.

" Nu blev de tyst"


Ni vet ibland när man sitter ett gäng och bara snackar. De kan vara under en rast eller så.. man är lite småtrött och snacket har hållt igång ett tag. Men så helt plötsligt blir de alldeles tyst, ingen säger något längre. Man bara sitter där och slappnar av och njuter av tysnaden. Men de är de alltid någon jävel som ska förstöra genom att komma med den klassiska kommentaren " Nu blev de tyst! ". Suck! Varför?! Alltid är de någon som säger de! Seriöst.. vad är de man vill ut med de? Vill man informera gruppen om något dom redan vet? Eller bara få igång snacket igen? Hm, jag kan inte komma på så särskilt många gensvar till " Nu blev de tyst". Gör ni?

Ännu värre är de när man bara är 2 stycken, och Nu-blev-de-tyst-repliken kommer upp, då är man ju bara tvungen att komma på något bra gensvar till de, brukar sluta i något pinsant " hehe.. jaa...."

Så kom ihåg till nästa gång, är de tyst, låt de vara tyst, tills du har något vettigt att säga.

I am the cute one!

Jag är inget vidare fan av nuvaranade Mary-kate och Ashley Olsen. Däremot var jag väldigt förtjust i dom som små, Huset fullt var typ min favoritserie. Jag hittade en supergullig musikvideo med dom när dom var i den åldern ungefär. Åh de är så sött! Och låten, vet ni hur bra den är? haha shit jag får den på hjärnan och sen går jag runt och sjunger på den.. min syrra blev inte så glad igår vid matbordet då jag satte igång igen .. " I am the cute one.. she´s just my sister.."


Citat - Ny kategori

image599

Har kommit på mig själv med att posta väldigt mycket inlägg med citat i. Har också märkt att dom blir väldigt uppskattade, kul! För att lättare kunna hitta tillbaks till gamla citat-inlägg så har jag skapat en ny kategori för just citat. Tog lång tid att få in alla citat i kategorin. Trodde inte jag hade postat så många, och dom flesta är av mig själv. Shit va mycket konstigt jag har slängt ur mig under året asså..

Mer mer mer!!

Click for Full Size View

Suget av att få åka skidor har blivit allt större! Längtar som sjutton tills jag får kasta mig ut i backen igen! Har suttit i över en timme och bara kollat in prislistor över liftkort och stugor i Branäs .Vi ska iväg ,de har jag bestämt mig för! Och när de gäller resor får jag ofta som jag vill också. Haha vem tror ni lyckades övertyga hela familjen att boka ännu en resa till Bulgarien? Ja, de var föresten jag som gjorde hela bokningen så dom hade inte så mycket att säga till om där. Men de brukar ofta bli ganska bra när jag sköter de där, som resan till Sälen var jag ju bland annat Inte med i, och hur lyckad blev den på en skala? Hah just de! Men den fick mig som sagt att vilja åka ännu mer skidor, de är ju så kul!

En stickad flashback

1  2

 När jag var liten hade jag en favorittröja, en stickad röd kofta med vitt mönster i. Jag älskade den och blev verkligen skitledsen när jag växte ur den i 8:års åldern. Nu 8 år senare har jag en ny, nästan exakt likadan! Det var för en månad sedan, jag gick in på Kappahl och fick lite hastigt syn på något bekant. En rödstickad kofta med vitt mönster! Trodde först att det var min gamla. Förutom att den här hade luva och dragkedja var dom nästan identiska! Hade inte inte råd att köpa den då den kostade 300 spänn men som tur var så bestämde sig tomten för att var snäll mot mig i år så jag fick den i julklapp!


Det är komiskt, att jag till viss del kan ha samma klädstil nu som jag hade för nästan 10 år sedan. Haha! Men jag har verkligen börjat gillat stickat med mycket mönster i, de är både snyggt och bekvämt. Brukar ha stora pösiga byxor till och sen ruffsigt hår!

Pouring


Det blev 2 duschar för mig idag, en i morse och en på hemvägen. Gu va de regnar ute! Är fortfarande helt dyngvåt typ. Jag fick  pressa ut vatten ur tjogolappen jag hade låg i jeansfickan och nu hänger den på tork i badrummet, haha. Funderar på att gå och hänga upp mig själv där också.. ser för jävlig ut.. speciellt i håret! Dyngvått verkligen! Fast det sägs ju att killar gillar tjejer med vått hår.. vet inte om dom syftar på Regn-vått då eller Just-klivit-upp-ur-havet-vått? Jag anser inte att jag själv ser så särskilt sexig ut i vått hår i alla fall. No making out in the rain for me! Min tur börjar när håret har torkat, då får jag värsta hollywood-lockarna. Jättefint faktist, sånna lockar kan jag omöjligt få till med locktången. Inte heller får jag det av vanligt duschvatten, skumt! Varför kunde de inte ha regnat innan jag skulle på balen?

Färdigt!

Nu så, äntligen är designen klar! Tusen tack till duktiga Amanda som satte ihop det hela åt mig. Man kan säga att vi har bakat en kaka tillsammans, jag tog fram alla ingredienser, hon bakade kakan och jag dekorerade den :). Okej jag är sämst på liknelser men ni fattar. Jag har liksom designat och bestämt hur de ska se ut och så har hon satt ihop skiten, med alal koder och sånt. Haha! Jag är riktigt nöjd faktist. DE är några småsaker som kommer ändrats och läggats till. Vet inte riktigt om jag gillar inläggsrubrikernas design riktigt. Och bakrunden. Känns den barslig? Visningsbilden byts nog ut så småningom också, till nån som smälter in mer. Sen blir de nog nån typ av presentation också. Men de kommer! Headern är jag nöjd med iaf, personlig och tuff!

-Är de nånting ni inte gillar eller stör er på i den nya designen säg till! Vill att alla ska trivas här och inte bara jag! :) De är som sagt några småsaker jag inte heller är riktigt nöjd med.

In a minute!

Strax strax strax är designen klar! Amanda och jag jobbar stenhårt på den, eller Amanda jobbar och jag säger vad hon ska göra (A) haha! Till sju åtta lovar jag att den ska finnas här, om inte internet får för sig att strejka eller nåt! Sorry för dålig uppdatering. Jag som sagt inte riktigt helt kry och allt datasittande går åt till desigen. Får gottgöra er nån annan dag. Alltid mycket roligare att blogga med ny design!

Lazy


Jag vaknade med magknip den här morgonen så blev hemma från skola.n gör inte så mycket då vi bara har en lektion. Egentligen skulle jag kunna gå just för att vi har bara En lektion men att gå upp, duscha, sätta påsig kläder, sminka sig och sen åka iväg på en kall cykel känns inte så lockande. Så jag blev kvar i sängen, och där ligger jag än, med laptopen i knät och Vänner på tv:n, som vanligt när jag är sjuk.

Jag fortsätter pyssla lite me bloggdesignen, men de är svårt, för jag är så himlans petnoga! Har stött på lite problemn vad de gäller storleken på headern just nu, får änta till amanda loggar in så hon får hjälpa mig. Jag tror alt ska vara klart till kvällen iaf! Nu ska jag lägga in från mig datan o fortsätta vila, ha en bra dag!

På gång!

Jag har bestämt mig nu, det ska bli en omrenovering här på bloggen. Allt ska bytas ut, bara nytt nytt nytt! Nya färger, ny visningsbild, ny header, nytt namn. Nytt nytt nytt! Men jag säger som Scans reklam, innehållet är fortfarande desamma ;). Får se hur lång tid de kommer ta.. vet nog ganska precis hur de ska se ut, men får nog ta lite hjälp av min superduktiga bloggdesigner Amanda. Blir inge mer bloggande ikväll, lika bra eftersom bloggsystemet ändå verkar vara typ helt ur funktion, de tog mig en kvart att bara logga in. Och att ladda upp bilder verkar helt omöjligt! Men som sagt, ny design på G. Håll ögonen öppna! De kommer nog gå snabbt den här gången!

Countdown

Var så himla trött på mattelektionen idag så istället för att räkna mattetal satt jag och min vän och räknade veckarna kvar i skolan. Det här kom vi fram till:

Nu är de 6 veckor kvar till sportlovet.
Efter de är de bara 3 veckor innan påsklovet.
Sen är de 5 ½ vecka till kristihimmelsfärd & första maj.
Och efter de är de bara 5 veckor kvar til skolavslutningen, den 5:e juni!

Det är alltså circa 20 veckor kvar i skolan.. och man går 5 dagar i veckan.. då blir de..exakt hundra skoldagar! Wei bara 99 kvar!


Skjut mig..


Sista dan på lovet är faktist nästan värre än första dan i skolan. Det enda man gör är ju att gå runt och fruktar morgondagen och räknar ner timmarna. Man gör också allt för att försöka njuta av den sista stunden av ledighet, men de funkar aldrig! Även fast dagen har släpat sig fram har den gått fort, liksom. Jag ska strax gå och lägga mig, måste ju upp tidigt imorgon. Men bara för att jag vet att jag måste somna fort för att jag ska upp tidigt som kommer klockan bli 1 innan jag somnar i alla fall! De är bara så typist! Något annat som är typist är att jag börjar på en Tisdag.. min jobbigaste dag i veckan.. Innan lunch har jag 3 aptrista och långa lektioner, engelska, svenska och matte. Efter lunch är de en timmes rast då man gör nada och sen 3 timmar teaterlektion, vilket i och för sig är kul men samtidigt väldigt krävande.
Klockan hinner ju bli fyra när jag sätter mig på cykeln och åker hem, det är alltså mörkt när jag cyklar till Och från skolan, vilket känns otroligt depremerande!

Whipped

 

Jag har blivit farligt beroende av varm choklad med grädde enda sen vi drack det i toppen av Sälen. När vi kom hem till stugan den dagen gick vi och köpte färdigvispad grädde på burk och hade det till vår egen varma choklad. Vispad grädde på burk, alltså spray, vet ni vilken otroligt bra uppfinning det är? Jag känner att jag aldrig vill dricka varm choklad utan det nu. Vi har aldrig haft de hemma förut för vi har trott de varit så dyrt och onyttigt. Men de var inte alls dyrt, 20 spänn typ och det räcker hur länge som helst. Så jätte onyttigt var de inte heller, om man köper osötad. Har druckit varm choklad 3 gånger här hemma idag.. inge bra vana, men ett bra avslut på jullovet. Imorgon ska mina matvanor bli bättre. För imorgon är de tillbaka till vardagen.

Resans I-landsproblem

Alla roliga backar låg i Lindvallen medan alla söta liftvakts-pojkar jobbade i Högfjället.
Vem fan har varit så dum och lagt upp de på de viset?

What's the noice about Sälen?

Okej, vad det gäller resan så är de bara tre ord som räcker:  Aldrig.Mer.Sälen!

image595

Nej tack! Jag längtar inte tillbaks! Till att börja med.. 4 timmar i bil! Fyfaaaan varför ska de vara så långt? Jag betedde mig som ett litet barn där i baksätet,
" Pappa är vi framme snart?!". Sen kom vi då upp till Högfjället där vi skulle bo och fick vänta aslänge på nyckeln till stugan typ. Men stugan var ganska okej sen faktist, lagom stor och så. Nästa dag skulle vi ju då ut i backen men då upptäckte vi hur otroligt litet högfjället är, bara 2 backar ju! Så vi bestämde oss för att dra till Lindvallen istället för de sägs ju vara störst och bäst. Vi tänkte ta bussen dit så vi gick och väntade på den i 20 minuter, men den kom aldrig! Så då fick vi gå tillbaks till backen i högfjället och ta liftvägen till Lindvallen, vilket tog över en halvtimme och var så otroligt tråkigt, och kallt! så när vi kom till toppen av Lindvallen gick vi in för att ta oss en kopp varm choklad, 30 spänn gånger 7, you do the math! Och det var en otroligt liten kopp choklad också. Backarna i Lindvallen var många men isiga, usch! Sen tyckte jag dom låg så dummt, på en rad liksom, de tog evigheter att ta sig från den ena till en annan. Nej då saknade jag Branäs där alla backarna knyter sig samman runt ett helt berg. Så dummt att i Sälen måste man betala extra för kvällsåkning, som om inte liftkorten vore dyra nog innan? Också något som är bättre i Branäs än Sälen. Nej vi saknade Branäs så mycket att vi bestämde oss för att det nog blir en andra skidresa i år, till just branäs, i februari. Ett nytt försök på mera skidåkning. Det var även mer jag skulle kunna beklaga mig över i Sälen men tror de här inlägget är tillräckligt långt endå. Tack för mig!

Sälen


Det blir bloggpaus under ett par dagar frammåt nu, på grund av skidsemster. Japp, jag ska till Sälen och Högfjället för första gången i mitt liv. Ska bli väldigt intressant och se om Sälen kan leva upp till sitt rykte. Jag har ju innan verkligen dissat sälen, just för att alla pratar om det så mycket. Stör mig otroligt på människor som tror att Sälen är det enda stället man kan åka skidor på i Sverige. För nej, de finns faktiskt hur mycket mysiga ställen som helst att åka till. Jag vet, för jag har sett de med egna ögonen. Men Sälen har jag som sagt aldrig varit i, ska bli väldigt spännande.


Vet ni va de är för dag i dag föresten? Det är den 3:e. Vilket innebär att för exakt 5 månader sen var vi på väg nån helt annanstans, till Bulgarien. Sen tar de ungefär lika lång tid att åka till Bulgarien som de tar till Sälen, 3-4 timmar. Riktigt skrattretande att jag skulle hunnit till ett ställe 10 gånger så långt bort på samma tid, och för samma pengar också dessutom.. liftkort och stughyra i Sälen är ju rena rama rånet. Är skitorolig för att vi inte kommer kunna åka på solsemester i år på grund av den här resan, ska erkänna att jag redan börjat kolla upp lite inför sommaren.

-Nej, nu måste jag kila, har en lång dag framför mig, i bilen, hua! Jag är hemma igen på måndag, hoppas ni fortfarande vill vara med mig då :) Alltid så trist att åka bort och sen när man kommer hem har man förlorat halva läsarskaran. So please, don't let me down, remember me! Couse I love you! ;)Ha ett fortsatt trevligt jullov!
/Jessica

Alla kan ta fel ibland...

calle3_438

I Vardagsrummet nyss, mina föräldrar sitter och kollar på tv när jag kommer in och gör stora ögon när jag ser tv-skärmen.

Jag: Men hallå, varför säger ni inget?!? Ni vet att ni alltid måste säga till mig när Orlano Bloom är på tv! Gu nu har jag ju missat jätte mycket här.. fan va taskigt att inte säga något.. ni vet ju om att...
Mamma: Jessica, de där är prins Carl Philip.. 
Jag( tar en närmare titt): Hm! Såg jag väl..

calle438

Men dom är ju så sjukt lika!!
Bilder från aftonbladet.

Tankar om fyrverkerier


Jag smällde ju då fyrverkerier för första gången i måndags. Och de var väl.. häftigt.. antar jag. Att se 5 tjugolappar flyga upp i luften och bli som ett sandkorn på en strand bland alla andra fyrverkerier. Jag har väldigt svårt att njuta av fyrverkerier, står bara och tänker på vad mycket man kunde köpa för alla dom där pengarna som faktist läggs ner på fyrverkerier. De är ju som att elda upp pengarna. För att visa min demostration ska jag nästa år: Ta med mig några hundralappar, gå ner till allt annat folk på gärdet, ställa mig i mitten, sätta eld på pengarna och sen tjuta som en raket. Jag tror inte de är nån som märker någon skillnad.

Veckans hottie v.1

Eftersom jag inte är hemma på söndag så får jag presentera veckans Hottie idag istället :)


Kim Sulocki

Kim har alltid varit en av mina favoriter bland musikalartister, men efter att ha sett honom på Fredriksdal igår har jag kommit på hur otroligt söt han är också! Speciellt med den där brytningen han pratar! Sen är han ju så otroligt liten också, nästan kortare än Eva Rydberg och då hade han ändå hatt på sig under hela föreställningen. Så himla gullig!! Jag fick nu höra de roliga att han även gör rösten till mitt favoritbarnprogram Svampbob fyrkant! Haha. Typist att han ska vara 36 år och dessutom ha barn.. livet är orättvist!

Liftvakts-kärlek


Senast jag var iväg på en skidresa var flera år sen, då var vi upp till Branäs i värmland och åkte. Det var fint där, fast jag minns egentligen inte så mycket av omgivningen. Åkte ju typ bara samma backe hela tiden, och det var inte för att den var lättast, utan för att det jobbade en så otroligt söt liftvakt i den backen! Per hette han.. de kommer jag ihåg för jag var tvungen passera honom nära 3 gånger för att se namnskylten, haha. Det var en sån här knapplift så ibland "råkade" jag missa liften när den kom, då var han ju tvungen att hjälpa mig på nästa. He he he. Så där åkte jag, upp och ner i samma backe hela dagarna. Tills sista dan kom och jag till min förskräckelse märkte att han inte längre stod kvar i den backen, så då blev jag tvungen att åka runt i hela omgivningen för att hitta backen han stod i nu. Tillslut gjorde jag de och så åkte jag i den hela dan istället :D
De var tider de...

Just fan..

image593

Har jag sagt att jag ska till Sälen imorgon?
Nej, de hade varit konstigt för jag har typ inte vetat om de heller. 
Gu hur kunde jag glömma.. de här förklarar alla skidsaker som ligger i en enda stor hög i vardagsrummet.


Den underbara fantastiska stora premiären


Okej, nu hoppas jag verkligen att det inte var någon som missade Eva Rydberg på tv igår!? För i så fall får ni helt skylla er själva, de var helt fantastiskt! Guu jag skartade och log så jag fick ont i käkarna! Hahaha så jäkla bra! Vid spegelbildsscenen kunde jag inte sitta rak upp i soffan, vek mig av skratt. Fast det gjorde jag i och för sig nästan varenda gång Eva Rydberg var inne på scenen. Jag hade innan varit lite besviken eftersom jag visste att hennes rollkaraktär inte kunde prata, men asså de  var ju de som gjorde ju hela pjäsen! Jag vart nästan besviken när de visade sig att den Kunde prata! Haha! vilken mimik asså. Någon annan jag vart väldigt imponerad av var Ola forssmed, jisses vilken kille! Helt otrolig med sin vighet och kroppsspråk, wow! Sen har vi ju Kim sulocki.. han är ju så söt!! Och så duktig! Verkligen årets Fredriksdals-hottie!
Nu ska jag gå och se om hela pjäsen igen, självklart spelade jag in :D

Det smäller ikväll också

Nu är de mindre en en timme kvar...till det jag väntat på i över ett halvår! Nu är snart dags. Halv 9 smäller de! Fredriksdalsteatern 2007 presenterar Den stora premiären!!  "Den stora premiären av vad" kanske ni tänker? Hehe ja de kan man undra, men årets pjäs heter faktist Den stora premiären. Asså ni måste se de, det är förutom melodifestivalen årets höjdpunkt på tv! Bättre teater hittar ni inte någon annanstans! Missa inte! Halv 9 på svt1. Glöm inte!!!


I'm a Stockholmare-wanna-be


Kom på en sak.. som är lite orättvis.
 Alla bebisar som föds i år, dom blir automatiskt 08:or...

Jag är inte alls bakis

Vid 3-tiden inatt. Jag och min jämnåriga kusin Daniel sitter i soffan och glor på tv när mamma kommer in med 2 glas och en flaska. Hon häller upp till oss båda samtidigt som hon säger " Den här tror jag inte har något alkohol i sig". Hon går därifrån medan Daniel och jag tar varsin klunk.  Vi tittar sen allvarligt på varandra.

Daniel: Du... de här smakar..
Jag: Ja vet..
*Tysnad*
Jag: Säg inget?
Daniel: Nope.
Jag: Bra!

Vi dricker sen upp hela glasen i ett svep och går för påfyllning.


RSS 2.0