Orientalisk soppa

image332 

Jag bara älskar Keldas egenlagande soppor som kommer i 5 liters förpackningar. Så enkelt och Så gott! Bara att värma på och sen ösa i med precis vad man vill. Idag valde jag favoriten orientaliskt soppa, sen hade jag i kräftstjärtar, creme fresh och persilja. Seriöst, det blev bland det godaste jag nånsin ätit. Är värsta stolt nu haha:P. Brukar nämligen inte vara någon mästare i köket. Igår gjorde jag till exempel Te för första gången i mitt liv. Visst borde det vara världens enklaste grej att göra koka lite vatten o sen lägga i den där te-påsen? Jag misslyckades totalt.. först kokade vattnet över, sen brände jag mig på det, sen hade jag i den där påsen för länge så de blev alldeles för sött så jag fick hälla ut allt...

Kommentarer
Postat av: Johanna

haha du tyckte inte det är var svårt hoppas jag, xD
jämfört med allt vi får göra på HR , är detta INGENTING! :P haha

2007-09-10 @ 18:12:33
Postat av: Elin

Då får du passa dig från mitt kök nu då för jag hade nämligen tänkt gå och sätta på lite kaffe just nu.. men de är väl på lite för hög svårighetsgrad för dig:P

2007-09-10 @ 18:35:12
Postat av: Sussi

Ja dom sopporna är verkligen svingoda! :)

2007-09-10 @ 18:46:45
URL: http://sussisfoto.se
Postat av: Fredrik

Nu ska jag inte hacka på dig om du är dyslektiker, men crime fresh blir översatt till svenska: fräscht brott eller brottsligt fräsch. Du menar antagligen: creme fraiche. Förlåt mitt ordpoliseri, kunde inte låta bli :)

2007-09-10 @ 19:10:33
URL: http://zombies.blogg.se
Postat av: Marie

Haha. Jag kan rekommendera Findus Gulashsoppa. Den är riktigt smarrig!

2007-09-10 @ 20:31:02
Postat av: Jessica

Fredrik: Oj :P nä jag är inte dyslektioner. Stavar bara allmänt dåligt och gjorde en riktig tabbe där haha. Tack för att du sa till :P

2007-09-10 @ 21:06:05
URL: http://missdeardiary.blogg.se
Postat av: Dezzy

ååh va gott det lät ! :)

2007-09-10 @ 23:18:55
URL: http://dezzys.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0