Sälen


Det blir bloggpaus under ett par dagar frammåt nu, på grund av skidsemster. Japp, jag ska till Sälen och Högfjället för första gången i mitt liv. Ska bli väldigt intressant och se om Sälen kan leva upp till sitt rykte. Jag har ju innan verkligen dissat sälen, just för att alla pratar om det så mycket. Stör mig otroligt på människor som tror att Sälen är det enda stället man kan åka skidor på i Sverige. För nej, de finns faktiskt hur mycket mysiga ställen som helst att åka till. Jag vet, för jag har sett de med egna ögonen. Men Sälen har jag som sagt aldrig varit i, ska bli väldigt spännande.


Vet ni va de är för dag i dag föresten? Det är den 3:e. Vilket innebär att för exakt 5 månader sen var vi på väg nån helt annanstans, till Bulgarien. Sen tar de ungefär lika lång tid att åka till Bulgarien som de tar till Sälen, 3-4 timmar. Riktigt skrattretande att jag skulle hunnit till ett ställe 10 gånger så långt bort på samma tid, och för samma pengar också dessutom.. liftkort och stughyra i Sälen är ju rena rama rånet. Är skitorolig för att vi inte kommer kunna åka på solsemester i år på grund av den här resan, ska erkänna att jag redan börjat kolla upp lite inför sommaren.

-Nej, nu måste jag kila, har en lång dag framför mig, i bilen, hua! Jag är hemma igen på måndag, hoppas ni fortfarande vill vara med mig då :) Alltid så trist att åka bort och sen när man kommer hem har man förlorat halva läsarskaran. So please, don't let me down, remember me! Couse I love you! ;)



Ha ett fortsatt trevligt jullov!
/Jessica

Kommentarer
Postat av: Ester

Fint hjärta!

2008-01-03 @ 12:24:42
URL: http://metrobloggen.se/ester
Postat av: Johanna

buhu, ha det bäst i sälen iaf! :D :P

2008-01-03 @ 13:22:53
Postat av: AnnT

Hej, vill du byta länk med mej? Jag tipsar om gratis ringsignaler.

http://ringsignal.blogspot.com/

Skriv en kommentar i min blogg :-)

2008-01-05 @ 15:51:07
URL: http://ringsignal.blogspot.com/
Postat av: Linnéa

hoppas du har det bra i sälen och att det är mycket snö, jag var där över julen men då var det lite isigt i backarna.

2008-01-07 @ 11:10:06
URL: http://memoryofmyself.blogg.se/
Postat av: malin

va fin sista bilden va! :)

2008-01-12 @ 04:04:44
URL: http://mandelm.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0